Vil du købe Nike Premier fodboldsko Salg?

Posted by admin 23.04.2019 0 Comment(s)


Som en klassisk moderne æstetik og ydeevne kombineret med støvler, brug af letvægtsmaterialer gør Premier ydersål bliver mere bærbar, for at opfylde nutidens hurtige, hård konkurrence krav. Vil du overveje at købe denne serie fodboldsko?


Nike Premier II FG
Farver inspireret af Nike i 2006 lancerede Ronaldinho par gyldne støvler Air Legend Tiempo eksklusiv farve - en af ​​historiens mest blændende fodboldstøvler. Guld Kangaroo læder overdel med en hvid Nike Swoosh og post holde de "NIKE" ord sammen om at skabe et luksuriøst klassisk sameksistere med det nye billede. Selvfølgelig, der har en kompakt formfaktor kan foldes tungen yderligere uddybet denne støvler har en klassisk føler.


Omgivet af midnat navy blå farve nye Premier 2.0 af fodboldstøvler ser mere ren, ren nok til at lade dig glemme det er der. Blød og fulde betydning af den traditionelle kænguru læder overdel gør du igen opleve den unikke charme bolden barfodet, fra klassiske Tiempo Legend støvler kan foldes tungen, mens en yderligere demonstration af klassisk smag, slankt design på ingen måde i konkurrence Påvirker dit spil


Nike Premier II SALA IC
Nike Premier 2.0 Sala serie af fodboldstøvler designet til de spillere, der gør små spil på hartplads design, blød pels og dreje let mesh stof med forblad at opfylde den hurtige futsal turnering spil krav. Det samme som den tidligere Nike har lanceret Nike FootballX serien, i sidste ende denne lille felt støvler er også udstyret med en Lunarlon dæmpning teknologi.


Nike Premier 2.0 SG Anti-Clog
Navy blå og hvide, indendørs fodboldsko herre der ser ganske smarte farver, kombineret med Anti-Clog ydersål har en non-stick egenskaber af mudder, så du træder på den glatte mudrede vinter naturligt græs, vil ikke have den mindste velegnede. Navy blå fodbold i dag er ikke farven på sko markedet, men når den kombineres med en hvid Nike Swoosh, alt er så perfekt.

Leave a Comment