T90 genfødsel Nike lancerede den nye Phantom VNM fodboldsko serie

Posted by admin 16.01.2019 0 Comment(s)

 

Nike udgav ildens entusiasme gennem den nye Phantom VNM, der officielt åbner 2019's nye skoudsendelsesplan. Phantom VNM også officielt annonceret ankomsten af ​​Nikes fire serier af omstrukturering, Nike også lanceret en ny momentum fodboldstøvler, dragter, kaldet "Game Over" som tema.
 
Vises Hypervenom gift Feng række prestigefyldte Nike T90 sige farvel til fodbold, og nu Phantom VNM har erstattet Hypervenom, tre serier af Nike afsluttede den seneste runde af transfer stænger. Når man ser på deres egenskaber, vil du opdage, at enten Hypervenom Poison Front eller Phantom VNM beholder DNA'et af T90.


Som det seneste ansigt af Nike udgør fremkomsten af ​​Phantom VNM op for ledig stilling efter fraværet af Hypervenom. Phantom VNM designet til de strejkende stå i spidsen for design, det vigtigste salgsargument af serien T90 genvinde kraft og præcision, hele Flyknit strik overdel og dækket med et tyndt lag af NikeSkin materiale.
 
Ved en sådan asymmetrisk semi-skjult snøring system, Phantom VNM end 30% stigning i slagområdet af Hypervenom, i høj grad øge slagområdet og tillade flere spillere at kontrollere bolden.


Hovedårsagen til Phantom VNMs kontrol af boldnøjagtighed og løftestyrke er det sorte Precision Pwr-slagområde i det ubønne område. Dette design har optrådt på T90 også, men denne gang vil det være re-modificerede Phantom VNM, udgør en form svarende til rillerne i golfklubben, der giver den bedste pladevat roterende kraft i det øjeblik, kreativitet Road Fuldt og selvstændigt skud. Præcision Pwr sorte riller 13 al anslagsområde er forsynet med en specifik højde og vinkel, for at sikre at sætte linje, når bolden flyver ned linjen, er ikke overdrevent høj således at målet for mål.
 
Store områder af golfspor kan ses i skos front, som er designet til forholdsvis delikat boldkontrol.
 
Drej skoene over og lad os tage et kig på PhantomVNMs ydersål. Denne hyperreaktive ydersål iøjnefaldende sort trim denne gang det anvendes, fremhæver forfoden flex riller i ydersålen, fodbold sko design giver trækkraft for at opnå flere retninger. Ydersålen af ​​andre diamantskårne linjer er et godt eksempel på den skarpe side. Studs er hovedsagelig V-formede negle, som giver fremragende hastighed for spillerne.


Dette er en ny serie fodboldsko skabt af Nike og den første store bevægelse efter Nike trådte i 2019. Selv om det er nyt, men folk fortrolige med Nike sneakers eller PhantomVNM har en slags "naturlig" følelse af fortrolighed. Den væsentligste årsag er, at den bruger en Nike i historien om den ikoniske klassiske fodboldstøvler, og deres moderne teknologi og sammensmeltet at danne en overbevisende mix og match stil.
 
Nike Hypervenom forventes, at alle de oprindelige stof talsmand Feng vil ændre denne weekend til den nyeste PhantomVNM under, herunder Manchester United-angriber Rush Crawford, Bundesliga Banba Bayern Lewandowski, kvindefodbold piger Alex Morgan og Tottenham er hovedtrændere Harry Kane.

Leave a Comment