Tilføj en lille farve. Hvem elsker ikke sådanne sorte fodboldsko?

Posted by admin 19.02.2019 0 Comment(s)


De sorte fodboldsko med sortbaserede overdel har været populære i et par år nu. For spillere og spillere ser de mystiske sorte sko ud til at være mindre attraktive. Mærker synes også at være opmærksomme på dette i den nylige lancering af en række sorte støvler ved at tilføje en klar farve, der kan kaldes "finishing touch" for at gøre små sorte sko ikke kedelige. Hvis du ikke er interesseret i helt sort sko, men der er spillere, der ønsker at fange en bølge af mode, så er de følgende nye støvler, der anbefales til dig i dag, det bedste valg til din appetit.


Adidas Nemeziz 18.1 FG fodboldsko
Real Madrid-stjernen Isco er den lille sorte sko i træningen. Som sportsplads i Adidas fodboldsko-familie har Nemeziz 18.1 et iøjnefaldende udseende, der er uforglemmeligt, og den ergonomiske midterkrave krave er mere behagelig at bære og har en farveændrende effekt. Baren er endnu mere kedelig. Vil du være dig selv en "big name player" på udkig efter en sneaker kontrakt? Det ville være rart at vælge det.


PUMA FREMTID 19.1 NETFIT FG / AG fodboldsko
I sidste uge blev det samme sneaker-mærke erstattet af Boateng, som lige var blevet medlem af Barcelona, ​​selvom paret "Eclipse Pack" farve PUMA FREMTIDEN 19.1 NETFIT fodboldsko og Boatengs små sorte sko stadig er på ydersålens farve. Lidt anderledes, og PUMA-logoet på bagsiden, men den superlignende farve har også en reflekterende effekt, for ikke at nævne den nuværende pris er virkelig for god til et nyt par støvler.


Nike Phantom VSN AG-Pro fodboldsko
Siden Nike lancerede de nye Phantom VNM støvler, er den originale Phantom VSN blevet snappet væk. Imidlertid sker denne situation midt imellem dem, der ikke ønsker at slå skoene, mens de fortaler lavnøgle spillere. Den svag og ukonventionelle sort / guldfarve, især den gyldne Nike Swoosh, er endnu bedre på den sorte øvre. Fremragende styrbarhed og AG-Pro ydersål til kunstgræs er bare det!


Mizuno Morelia Neo 2 MIJ fodboldsko
I lighed med Nike Black / Gold Matching Dark Boots nævnt ovenfor, giver dette sortbaserede farveskema og udgivelsen af ​​"Day & Night" -sæt Mizuno Morelia Neo 2 sort / sølv / gul farve, der blev opført sidste år. MIJ fodboldsko ser så lavt nøglen ud. Men for de gammeldags sneaker-spillere, den sorte øvre med en læderagtig tekstur, den skinnende sølv Runbird-logo, den gule dekoration, der spiller rollen som "finishing touch" og guldskiltet af Mizuno's "Made In Japan". Hvilken grund kan jeg tænke mig at afvise det?


Under Armour Magnetico Pro FG fodboldsko
De nye farveløse Under Armor Magnetico Pro fodboldsko, der blev udgivet i begyndelsen af ​​året, har også et lavt nøglet sort øvre design, men hælens mærke logo, ydersål og foring er alle i en levende grøn kamp, ​​der gør disse tohåndede støvler til at se ud Forskellige. Fremragende kamp præstation, lav nøgle og uhøjtideligt udseende, og ingen bekymringer om skoene, det er virkelig værd for de spillere, der er "ud over det normale".

Leave a Comment