Boot duel: Adidas lancerer den nye Copa Gloro 19 Virtuso-pakke, Concave frigiver den nye Halo +

Posted by admin 15.04.2019 0 Comment(s)


Linjen af ​​nye fodboldstøvler udsalg i de seneste måneder giver ingen hint om at stoppe. Med store navne i sportstøjindustrien lancerer nye designs hver uge, ser det ud som om det bliver svært at vælge favoritter.

Tilføjelsen til den lange række nye fodboldstartfrigivelser har de tyske giganter Adidas lanceret en af ​​deres reneste fejninger ved at tilføje den nye Copa Gloro 19 til 'Virtuso Pack'en. I betragtning af den specielle kulør til forår og sommer føler, er disse nye skønheder sat til at overtage feltet i de afsluttende rater til fodbold sæsonen.


Lanceret for nylig leverede Virtuso Pack spillere med nogle friske nye udseende og slanke design. Som forventet lever Copa Gloro op til sin "altid sent" frigivelse, mens den minder om sin navnebror, COPA 19.1, med en ren hvid lærred, der fremhæver nogle friske grønne hele tiden.


De nye støvler fra Adidas ligner stærkt COPA 19.1 af en række årsager; den ene er inddragelsen af ​​snørebåndene og også de tre striberes position, mens den laceless 19+ vedtager den mediale sidepositionering. Vi er ikke overrasket over Gloros ikoniske tunge, som adskiller det fra resten i familien og prisbeløbet under £ 100.

En solid mulighed for græsrodspillere, Copa Gloro 19 har det nærmeste DNA til det originale Copa DNA ved at tilbyde den tunge, som de andre Copa-medlemmer ikke tilbyder. Klipene ser perfekt ud i foråret og er klar til afslutning af sæsonen.


Adidas er ikke den eneste sportslige kæmpe på frigivelsen krydstogt denne måned. Det amerikanske sportsbeklædningsfirma Concave ankom også på scenen med sin slanke og farlige Halo +.

Det tager ret mod at bygge på et koncept, som dit mærke rent faktisk står for og raffinerer det, men Concave har netop gjort det. Med denne udgivelse viser Concave sig at være en stor spiller sammen med de store kanoner, der skyder massive udgivelser denne sæson.

Den fornyede Halo + finder ikke længere, at det akavet kraftelement stødt ubehageligt oven på blonder systemet; i stedet har mærket lavet en ny teknologi uden bulk.


Kendt som AccuStrike Railing System, leverer støvlerne den præcise boldkontrol sammen med den nødvendige effekt. Det er ikke alt sammen, med 'Engineered Maze', der blander et specielt mesh med noget tekstureret syntetisk gør en fantastisk kombination af greb og følelse.

En anden vigtig genopbygningsfunktion til Halo + er solfangeren, der nu sporter anti-torsionsstænger med hybrid studkonfiguration. Hele pakken er præsenteret i en elit 'Gun-metal' krom belægning.

Disse støvler ses af Brazillian, Givanildo Vieira de Sousa a.k.a Hulk i hans Shanghai SIPG F.C spil. Det kan godt være en spændende ny æra for Concave, og vi ser frem til det.

Leave a Comment