Salg Nyeste 2018 Adidas Predator 18 FG+ Fodboldsko Online

Posted by admin 12.04.2018 0 Comment(s)

Nyeste 2018 Adidas Predator 18 FG Sort Hvid Guld Fodboldsko Online
Efter at have trukket sig tilbage i to år og vender tilbage til arenaen, er den interne styrke af Predator 18+ endnu højere. Det er ikke kun en ACE med en gnidningsstrimmel. For at sikre et komplet udvalg af bærekomfort, er Predator 18+ overdel og krave hjælp og mere sofistikeret teknologi Primeknit stof teknologi, der sætter spillerne i skoene som sokker som naturlige kontur wrap foden så komfortable sko som tilpasset version pasform. Det skal dog understreges, at en sådan følelse af kompaktitet ikke kan være meget venlig for de brede øjne venner, og kan betragtes som overdimensioneret på købstidspunktet. For at sikre vejr kan stof øvre normal afspilning, ControlSkin art ACE 17+ Purecontrol øvre anvendes til yderligere opgradere Predator 18+, således at den øvre blødt og sejt. Kombinationen af ​​ControlSkin og Predator seriens signaturfriktionsstænger forbedrer stoffets overflade og friktionen af ​​bolden.
Adidas Predator 18+ FG er som den første skolemløse Falcon fodboldsko, der har den Purecut Laceless integrerede struktur i ACE. Ingen blonde design på vristen at give en behagelig flad bold område for spillerne, men en med en tunge del Sockfit Collar efter mere optimeret ergonomisk design, men også forbedre slid off bekvemmelighed. Det er værd at nævne, at den røde foring og Predator skrifttype logoer, som Sockfit Collar også bærer er fulde af sultry følelse. Desuden bruger Predator 18+ for at undgå løse stoffer på oversiden en smedet strikstruktur i midten for at understøtte den øvre og sikkert låse fødderne og understøtte stabiliteten.
Den velkendte BoostTM mellemsål på fuld størrelse i ACE17 + Purecontrol bevares på Predator 18+. Ved udgangen af ​​skummet stomp når energien frigivet føres tilbage til fødderne så meget som muligt, kan reducere tabet af energi i bevægelse, hvilket giver branchens førende dæmpning oplevelse, forbedre komfort. Et hælbeskyttelsesdæksel bruges i hælen, og det gnides og behandles også, og den øvre sko dækket af en fuld friktionsbjælke er overbærende. Den nye letvægts fleksible ydersål af Controlframe, med polygonale pigge efter slick håndtering, både greb og styreevne, moderat FG spike længde, middel kvalitet indenlandske græs bekæmpe stress-fri person.
Adidas Predator 18+ som også introducerer en ny Forged Strik strikning teknologi, hvilket gør friktion bånd sko ikoniske Predator Falcon fodbold bliver mere delikat og fastgjort til foden.
Uden for kroppen af ​​skoen hvide tre bjælker stadig varmt PU klæbestrimmel med en frynser, foruden spille rollen som branding også påtage sig rollen med at støtte den øverste.
Primeknit stof til at skabe Sockfit Collar krave denne gang igen undergrave tidligere design, og bag krave er ikke længere i samme vandrette plan, men lavt efter høje.
Denne rosa gulddekoration efterfulgt af den farve, der blev introduceret af Predator 18+ på basis af sort, hvid og rød. Den yderste kop, der er integreret med den store bund, er for lav til at være beskyttende.
Høje sko foret med orange krave i denne Predator 18+ er en af ​​de få lyse elementer kan også se ordene på den varme Predator PU-lim strimmel i midten af ​​hælen.
Falconens ydre beskyttelseskop er meget lav. For at forbedre beskyttelsen af ​​hælen bruger den et ruskindsmæssigt materiale ud over en meget tyk svampsandwich. Det lader til, at dette design af hælen ikke har nogen skjulte farer. Det afhænger af alles reelle feedback.
Adidas Predator 18+ FG bruger en nyudformet Controlframe ydersål, som er let og fleksibel med letvægts nylon. Stifterne er udstyret med uregelmæssige polygonale stifter, der giver folk en fornemmelse af den forbedrede version af Nitrocharge.
Også for at minde alle om, at, Nyeste 2018 Adidas Predator 18 FG+ Fodboldsko Online hænder inden udgangen af ​​Boost er implanteret materiale, men og hele håndfladen Boost ACE 17+ PureControl forhold til dette ser det ud til at have mindre med den mistænkte. Forfodspidser kan ses på overfladen af ​​striberne og retikulære mønster af to linjer, der er designet til at forbedre spidsens greb.
Den centrale gyldne understøtningsramme giver hovedsageligt ydersålens evne til at modstå vridning ved høje hastigheder.
Efter en kortvarig kontakt med re-afkast af Adidas Predator 18 FG+ Fodboldsko, det ændret det traditionelle billede af fortiden i hovedet på folk, kan det siges helt nyt Falcon undergrave min opfattelse af Falcons. Den første er udseendet, ingen blonde stof krave og det følger de moderne fodbold sko mest populære stil high-top støvler, Primeknit stof materiale for at gøre det i betragtning, mens Falcon friktion ikoniske design og det ser blødt og behageligt, det er fortiden, jagt Ørnen gjorde det ikke. Og det tilføjede også en meget fashionabel konfiguration som Boost, ControlSkin og så videre. Den luksusemballage, der kan sammenlignes med sko med begrænset udgave, oversteg også vores forventninger. Kun fra et statisk synspunkt Predator 18+ faktisk fremkalde vores ønske om at købe, til, hvordan udførelsen af ​​faktiske bekæmpe, men du fortsætte med at se frem til vores opfølgende evaluering af faktiske bekæmpe bringer.