Nyeste 2018 Adidas Predator 18.1 FG Fodboldstovler Online Outlet

Posted by admin 25.02.2018 0 Comment(s)

Nyeste 2018 Adidas Predator 18.1 FG Sort Hvid Guld Fodboldstovler Online

Adidas Predator 18.1 fodboldstøvler Primeknit øvre bold region kan beskrives som meget blødt,Adidas Fodboldstøvler, stof lag og et varme smelteovertrækning film er ikke tyk, som faktisk afsluttet korrektion Ace 16 Ace 17 og den øvre. Ace16 + Purecontrol iført alt for lille partner skal vide, når vamp beskrevet som "tiers", med henblik på at lave bedre stof overdel stereotyper, for at forhindre udvidelsen, hot-melt film belægning bruges også en masse, selv om kontakten Ikke dårligt, men stadig lidt værre end Ace 17, for ikke at nævne Predator 18 i dag.
Overdelen bløde og tynde Billige Fodboldstøvler til at sikre, at de sande følelser af bolden, kan spillet være meget små serier tydeligt mærke vamp feedback, når passerer, stopper, fødder røre bolden klart en del af oplevelsen. Da det er Predator, så øvre tredimensionale strikke friktion striber ydeevne i faktisk bekæmpe det? Tre-dimensionelle linjer forfod region kan faktisk spille med CONTROLSKIN SCIENCE effekt på boldkontrol og forbifarten, men ikke tidligere Predator serie gummiliste til den tilsyneladende friktion. Kan ikke have både fisk og bjørns pote, og nu friktions frynser og plantetopper har ikke længere indflydelse på berøringen, men tabt noget funktionalitet er uundgåeligt. Hvis Adidas kan gøre tredimensionel effekt på belægningen, er det muligt at forbedre den øverste kontrol af bolden det? Dette kan forbedres i den næste generation af Predator.
Er uden de midterste sko smedet KNIT strikke struktur, kan strikningen ses visuelt mere robust striber, en forøger stabiliteten af ​​denne del af skoen, skoen indre hjælpestof En anden fordel er, at når de passerer virkning betydeligt, især Er brugen af ​​buen inde i kraftoverførslen og trykvirkningen.
Som Adidas Predator 18.1 FG snørebånd design er så pakket ind og stabiliteten i hele vamp meget godt i samarbejde med snørebånd, sat på efter små serier er ikke tilpasset sko igen overalt i løbet af spillet, ikke syntes Løse eller usikre følelser. Men fordi denne gang Adidas fed opgraderes med overdel belægning for at forbedre de sande følelser af bolden, hvad man ikke vil strække stof øverste deformation, når vil "løs" ud tager tid at kontrollere.
Først Adidas Predator 18 fodboldstøvler til at ændre skoen sidste,Adidas Predator skoen holder længere og bruger 11040 i stedet for 11034-serien Ace sko sidste, sko sko bredere, højere grad af kompatibilitet af foden, for det andet, størrelse vilkår Predator 18.1 er ikke delvis kode, har Xiaobian deres egen konventionelle størrelse JP270. Fordi du ikke har prøvet Predator 18+ endnu, er det endnu ikke muligt at fortælle om der ikke er nogen skostørrelse.
Bredere sko, sko blødere sikkert mere behageligt at have på, små serier tog kun 15 minutter, før spillet er at fuldføre løbesko, ville det være meget glædeligt. Uanset om det er et stort problem tidligere Predator serie eller efter Ace serien, løbesko er til stede, især Ultimate Ace Ace 16 og 17 uden snørebånd penge, kan ingen sige to eller tre spil kan bære åben ?
Predator 18.1 behagelig at bære afhænger også af to andre nye designs, den første er den fleksible integrerede strikkede tunge. Stof ved vristen tunge belægning er ikke større område, bedre fleksibilitet og sejhed, lettere, når der bærer sko, og derefter trænge lettere justere foden kropsholdning, mens følelsen af ​​pakken ikke går tabt, plus hjælpestoffer snørebånd Predator 18.1 iført komfort er meget høj. Derudover åbner dette design også døren til høje vipspillere, jeg tror, ​​at det er ikke et problem at prøve skomacedesignet Predator 18+. Et andet design er den ergonomiske udformning af hælen, en kombination af Primeknit stofmateriale og film viser strukturen af ​​hælen indad parceller bueform, passer perfekt sammen efterfulgt af spillerne, som er før tilsætning svamp pude kan ikke nå indersiden af ​​skoene Føl pakken. Hælen på hele sko vil snart følge løb i fødderne efter indtrængningen af ​​dine fødder, slibende fødderhæl? Helt ikke-eksisterende!
Sockfit sokker med forskellige højder før og Adidas Predator FG efter er selvfølgelig de nye elementer i Predator serien fra Ace 16/17 serien. For at være ærlig kan den nye sok virkelig kaldes "sokpas" før Ace 16 sokkerne? Loose! Ess 17 sokker det? Hårdt! Sokken 18 Predator kan se på komfort med evoKNIT PK PUMA sokker, elasticitet, tæthed af pakken er meget god, til dem, der siger skåret sok Ezer, opfordrer dem ikke til Oh!