Nike Hypervenom Phantom III DF FG Billige Fodboldstøvler

Posted by admin 21.06.2017 0 Comment(s)

Ny Nike Hypervenom Phantom III DF FG Fodboldstovler
I denne trikotage populære high-top sneakers i det almindelige alder,Billige Fodboldstøvler jeg er glad for at se giften Feng III blev forsøgt for første gang i den traditionelle strik øverste at hjælpe lave sko. Det er ikke kun medfødt konkurrenceevne på den øverste struktur, som de fleste virksomheder vil være markedsføring, Nike er et stort marked for at hjælpe lav-plettede stof øverst. Også følte jeg trykket i den anden generation lægemiddel-Feng også holde den samme kraft, vowing trak en tilbage foran gift III,
Super top og sub-top sko er høj-top form, og de to øverste par i sidste ende er den traditionelle low-cut. Hvis du finder det for Nike high-top sneakers virkelig svært at bære, kan du ønsker at forsøge at hjælpe lav-topmodeller, den øverste materiale og toppen er den samme.
Nike Hypervenom Phantom III DF FG Om gift Feng III materiale, min personlige fornemmelse er, at der også er glad for at have beklager. Først er værd at sige lidt punkt som gift Feng III Materiale: Ultra-top og top materiale enhed, der Flykint stof, hvad enten det er fra både den øvre struktur og design var nøjagtig det samme, er ikke en overdrivelse at sige, at over toppen og toppen de sendte et høj-top sko krave på. Dette vælter de traditionelle indtryk væsentlige forskelle mellem den øverste og den ultra-top før.
Vi beklager og tvivl er giften Feng III til NIKESKIN dette materiale rådne, der ligger i det indtryk før, NIKESKIN er en kombination af TPU-film og en letvægts mesh top sneakers specielt materiale, denne gift Feng Du kan se de tidspunkter og i den øverste ende af ordet NIKESKIN III, sub-top med NIKESKIN byer, men i sidste ende også bruges til at sætte folk forvirrede, men forskellen mellem de to er helt indlysende.
Nike Hypervenom Tid top øvre materiale blødere, mere delikat føler et tidspunkt i sidste ende er det svært, stærk plast forstand. Så kan de ikke forveksles, er forskellen mellem prisniveauet ville have intet andet afspejler.
Øverste struktur og de øverste to super-top sko nøjagtig det samme, Nike Hypervenom Phantom øverste vristen område inden for en diamant indlejret i en PORON skum, at de faktiske handlinger som den vigtigste kraft til at løfte foden skudt inde i straffesparksfeltet, og den øverste bule kan yderligere forbedre kontrol over bolden af ​​overdelen.