Hvad Er Nyeste 2018 Adidas Predator 18 FG Fodboldsko Online

Posted by admin 23.03.2018 0 Comment(s)

Nyeste 2018 Adidas Predator 18 FG Sort Hvid Guld Fodboldsko Online
Hvorfor både Billige Adidas Predator 18+ FG og Purecontrol skal være klart, Predator og Ess er i det væsentlige ens. Kommer tilbage til prøve på komfort, bør dette være afledt af Predator 18+ blødere Primeknit strik overdel, men ikke føler sig presset i dine fødder, fordi skoene før annullere lager Purecontrol komplekse interne låsesystem. Selvom Sockfit kravehøjden ser mærkelig ud, men i virkeligheden kan den ikke forestille sig ankelområdeets tæthed eller endda føle sin eksistens. For at være ærlig er Predator 18+ nu mere kompatibel med benet, hvilket gør det lettere at tænde og slukke, og har en behagelig øvre fod. Den tyndere EZer skal dog være forsigtig. Predator 18+ må ikke være en mager spiller, og EZerens stabilitet mangler.
Retur til Predator-serien bringer Predator 18+ faktisk en anden øvre følelse. Tidligere "Falcon" attributter serie Power sno styrke og bue er nu mere i kontrol Kontrol skal udskiftes i de seneste år, især efter brug af Primeknit Adidas strik materiale, vamp touch, evnen til at kontrollere en betydelig stigning, som kan være Den gamle "Falcon" kan ikke matche karakteristika.
I faktiske bekæmpe, Adidas Predator 18+ FG vamp gør demonstrere meget god touch, tykkelse og blødhed vamp i forhold til de to tidligere generationer af fodboldstøvler uden snørebånd Purecontrol vamp har væsentligt forbedrede, iført følelse er næsten helt anderledes a. Ace 16 + Purecontrol er tung, Ace17 + Purecontrol er kompakt, og Predator 18+ er den rigtige pakke med en let og ægte touch, hvilket sikkert er meget godt.
Siden navnet "Predator" har skoens øvre friktionsstrimmel på øvre side praktisk effekt? Svaret er negativt, eller det kan ikke virkelig føles som den gamle Falcons gummibevægelser. Striben af ​​Predator 18+ skooverdelene gør det muligt at gøre den naturlige bøjning af foden jævnere ved forfoden, mens de nye Smidde Kint-strimler ved buen bruges til at give mere stabil og solid støtte. .
Til sidst blev det sagt,Adidas Predator FG at Sockfit strikkede kraver igen blev sat på "menneskelig anatomi" hovedet. Er der nogen forbedring i kraven til Predator 18+ fodboldsko? Selvfølgelig har de tidligere to generationer af Purecontrol fodboldsko en dårlig præstation med hensyn til pakningsevne og holdbarhed. Der er utilstrækkelig støtte til denne kritiske del af ankelen, især en fodboldsko uden snørebånd. Den nye Predator 18 + krave er blevet forbedret i både højde og materiale, og sokkernes montering kan mærkes, når du prøver på, især når vipperne er pakket og låst perfekt.
Fordi vi fuldt ud vil opleve et nyt produkt, er Xiao Bians evaluering en FG-ydersål med ControlFrame-teknologi og BOOST-polstring. Gennem praktisk erfaring er den store bund af Predator 18+ bedre end den tidligere SprintFrame ydersål med hensyn til greb, stabilitet og rebound support. Ændringen i form af piggerne har ikke kun en markant stigning i grebet, men viser også bedre stabilitet i sport. Ydersålen reducerede vægten ved at bruge dobbeltdensitetsmaterialet, men understøttelsen svækkedes ikke, og støtten og rebound responsen på mellemsålen på tidspunktet for start og kraft i midtbanen var god. At sige, at det ikke føltes mere, er BOOST-dæmpningsteknologien, selv til sidst sluttede BOOST-dæmpningsteknologien med BOOST-polstringsteknologi også velsignede indlægssåler. Måske er dens dæmpende ydeevne, men det er ikke så indlysende som UltraBOOST løbesko. Funktionen af ​​hele ydersålen er meget god og værdig anerkendelse!
Efter at have læst de forreste overdele og bundbundene, er der nogen tvivl om præstatorens 18+ præstationer i egentlig kamp? Så tænker du på det. Lad os tale om at passere det. Juster hele den øverste struktur tillader Predator strik overdel 18+ bliver blød og tynd, vinde to generationer før berøringsfri kontrol af snørebånd støvler, hver bold har til at betale den faktiske reaktion, for hvilke bestræbelser på at fordrive tiden, Styring af retning og nøjagtighed er afgørende. Desuden er ControlSkin-teknologien på den øvre del af stoffet, selvom strimlen på ovennævnte skobørstryk, der er nævnt ovenfor, næsten ikke nogen funktion, og dens eksistens gør skoøen med en vis grad af astringency. Selvom det ikke er muligt at nå gnidningsbaren, er det helt sikkert fordelagtigt at passere.
Den Adidas Predator lange passage var oprindeligt et godt show til "Falcon" serien. Gnidningsstrimlen på skos øverste del kan have betydelige hjælpefunktioner til det lange pass, men Predator 18+ har naturligvis ingen sådan fordel. Nu, da vi ønsker at passere et langt pass, er den første test spillerens fodarbejde. Heldigvis føles Predator 18 + øvre nok til at give spilleren mulighed for at forstå positionen og styrken af ​​touchballen. En anden ting at nævne er, at selv om det er et stofmateriale øverst på grund af den gode indpakning af Predator 18+, er denne sko overraskende god, når det kommer til at tvinge!
Fra aspektet af boldkontrol er dette styrken af ​​den nuværende Predator 18+. Dens R & D-design er mere for at forstærke kontrolattributterne hos midtbanespillere, hjælpe dem med bedre at kontrollere fodbold og lave en jævn planlægning. I forbifarten, ydeevne når bolden godt i den virkelige Predator 18+ overdel, overdel den er fleksibel, baseret på parcel tidligere nævnt flere gange, mens spillerne også kan spille mere frit, fordi dette par sko Det er meget behageligt at bære, herunder oplevelsen af ​​Xiao Bian på testtiden. Det er behageligt at sparke bolden for at være behageligt.
Købe Adidas På shot ydeevne er også værd at bemærke Predator 18+ fodboldstøvler, stabilitet sko, i slutningen af ​​de elastiske understøtninger, øvre og parcel fornemmelse, når skudt til stomp fra rutine, da stadig føler meget positivt, Selv om der er skjulte farer i deformation af sokkerne, kan det ikke mærkes under spillet. Desuden, selvom positioneringen har slettet kraftens styrke, men Predator 18+'s styrke er rigtig god til skuddet, og Xiao Bian vil understrege det igen.
Gennem de første to generationer af ess uden fodtøj fodboldsko,Billige Adidas har Predator 18+ 's faktiske præstation nået en ny højde. Der er næsten ikke behov for at bære behageligt, og den stabile præstation af sneakers i egentlig kamp er lovværdigt. Det eneste, der skal overvejes, er dets levetid. Den bløde og komfortable øvre har ingen indvendig pakke støtte, og låsene på skoene vil gradvist blive tabt efter gentagen brug. Efter fem spil har Xiao Bian begyndt at føle, at dette kolde blod Predator 18+ begynder at blive lidt løs. Når det vil miste sin grundlæggende supportpakkefunktion, skal den bekræftes yderligere. Vil det ikke være ti spil?