Billige Adidas ACE 17 Purecontrol Fodboldstøvler Udsalg

Posted by admin 11.07.2017 0 Comment(s)

Bedst 2017 Adidas ACE 17 Purecontrol FG Fodboldstovler

Sådan Fodboldstøvler Udsalg Boost anvendt til to af verdens mest sete sportsgrene: basketball og fodbold, men også den retning adidas har altid været svært. Denne sommer adidas endelig for første gang med en fuld opladning af Boost i slutningen basketball sko, er Ross, Wiggins, Harden og andre spilleres underskrift sko baseret på spillernes behov, ved hjælp knæet pude for beskyttelse har aldrig VSK teknologi.
Adidas ACE Purecontrol Boost-teknologi er det første gang i fodboldstøvler hvad? Adidas havde forsøgt to år siden at slutte Boost dæmpning teknologi i en lille felt fodboldstøvler, men på grund af fodbold og basketball og kører forskellige hårdhed såler har højere krav, så det er endnu ikke i stand til Adidas i det store felt ved hjælp af denne teknik på fodbold sko. Nu med fremkomsten af ​​ACE17, kan vi finde adidas meget klog brug af den indbyggede måde at Boost i bunden af ​​denne teknologi i de store fodboldstøvler, kan en god løsning på problemet med bløde såler og stabilitet ikke have begge dele.
Adidas ACE 17 Purecontrol, men ikke hele spektret af sko er udstyret med en fuld opladning af Adidas Ace Boost dæmpning teknologi, der er udstyret med hele håndfladen Boost i sidste ende kun den super top-ACE 17+ PureControl, det vil sige, vi ofte sige, at ingen snørebånd. Og AG ydersål uden snørebånd ACE 17, i slutningen er ikke udstyret med Boost, som så mange spillere AG beklagelse, men det gør ikke noget, Adidas AG til distribution af et par blonde-fri version af Boost indlægssåler, så hvor meget kan opleve Boost dæmpning bringe oplevelse!
Derudover er der en tung besked, Adidas lancerede afsnittet ultra-lavt niveau af små field sko Ace Tango 17+ PureControl vi var glade for at opdage ingen snørebånd i tillæg til design, i hælen af ​​skoen har også Boost figur, er det tænkeligt hvad de skal bære sneakers med såler Boost dæmpning på sitet er relativt hårdt kunstige græsbaner vil være i stand til at reducere mund træthed.