Billige Adidas ACE 15.1 Fodboldstøvler Online

Posted by admin 29.03.2017 0 Comment(s)

Ny Adidas ACE 15.1 TPU Fodboldstovler

Billige Fodboldstøvler Skooverdel materiale udvikling indtil nu, som er opdelt i flere grundlæggende kategorier: læder, syntetiske materialer (også kendt som PU), stof. Tre materialer har deres egne fordele for forskellige stilarter af spillere har forskellige behov. Og ACE kontroltype og hovedsagelig for dem power-typen afspiller, så valget af materialer, kombinationen af ​​basen stof overflade og PU, den fordel, at stoffet er en reel touch, fodtype limning. PU har den fordel, at udviklingsindsatsen er god, stærk beskyttende. Adidas er de officielle ACE overdel defineret som "Skynet", for at være ærlig første eksponering for denne øvre, minder mig om den klassiske generation - Falcon serien. Efter alt, Falcons havde den øverste tegn overfyldt strimmel af friktion, og denne gang udviklingen af ​​ACE, at hele vamp alle bliver super bump friktionsmateriale, fuld tredimensional kontrol. Den faktiske kompression føler meget fleksibel, kornet indlysende. Koblet tyk hot melt film, der dækker overfladen af ​​stoffet, de hele sko giver dig en praktisk følelse af sikkerhed.
Adidas ACE 15.1 Skolegeme sammensat af to dele, en øvre forreste sektion Skynet friktion, som skillelinje fra tre barer, bagenden af ​​en konventionel kunstige materialer. Dette materiale er godt stabilt hæl og ankel, og en tyk svamp pude i den øvre position, så der ikke vil bære den øvre ankel, forbedre komforten og parcel. Hele kroppen af ​​skoen den største lyspunkt, end 3M reflekterende materiale, som folk aldrig glemme den "sejr tre striber." Især i tilfælde og lysende flash domstol, og straks være i stand til at gøre dig en morder øje, hvad enten den er indlæst B foran sine holdkammerater, stadig foran modstanderens virtuos, er helt afgørende Ichiban.
Denne gang, Adidas ACE anden kerneteknologi ligger i innovation mellemsål materiale. For første gang at tilbringe hele håndfladen TPU mellemsål høj elasticitet, denne konfiguration er den samme i X-serien, du kan se. Den største fordel ved dette materiale er, at det kan have tilstrækkelig fleksibilitet og sejhed til at give dig hurtig rebound ved hvert skridt, når du trampe starte, og du brast skydning tid og vil ikke folde, stærk støtte til foden. Men kompromis er slutningen af ​​alle-hænder vægt, størrelse enkelt vægt jp275 kun nået omkring 270 g, de mærker er nu alle ud af sted i jagten på nogle virkelig let. Men for flagskibet ejendom af ACE kontrol, vægten er heller ikke nødvendigvis en dårlig ting.
Jeg må indrømme, at dette er den mest jeg nogensinde har set intensive FG pigge. tæller forsigtigt, Single faktisk have en fuld 46 forskellige størrelser af pigge! Er en Guinness Rekordbog. Men omhyggelig undersøgelse, fundet, at disse små stykker af små layout er meget rimelig ja, du ofte trække bolden i forklædning og fodsålerne del, har bistået små runde negle. Og den samlede længde af spidsen er meget beskedent, men også i stand til at opfylde Adi kompatible kunstige græs stutterier for denne positionering. Cirkulære pigge til at beskytte knæ og ankler og ledbånd have en betydelig effekt.
Cool farve, solid konfiguration, all-round egenskaber. ACE er et par, som du ikke behøver at bekymre sig om specialstyrker i stand til flere opgaver. Uanset hvor kompleks hjemmesiden, hvor slemt vejret er, for ham, er ikke et problem. På den amatør stadion, så vi har brug for er en pålidelig hjælper, for at få hjælp på samme tid, være din beskytter.