Billig 2018 Adidas Predator 18.1 FG Fodboldsko Tilbud

Posted by admin 26.05.2018 0 Comment(s)

Adidas Predator 18.1 FG Fodboldsko Tilbud

Denne Billige Fodboldstøvler nyder andre sportsstjerner er misundelse af ydeevne stadium, de kan lide en danser, teknik og teamwork demonstreret foran titusinder af tilskuere og flere tv-seere. Grunden til at stjernerne i andre sportsgrene er beundrede er, at de ikke kun kan udføre deres egen sports talent, men de kan også bære smukke trøjer og sko til at distribuere deres charme. Hyppig bold- og sneakerkontakt gør skoene til en vigtig partner for fodboldstjerner.
Som Predator 18.1 snørebånd design er så pakket ind og stabiliteten i hele vamp meget godt i samarbejde med snørebånd, sat på efter små serier er ikke tilpasset sko igen overalt i løbet af spillet, ikke syntes Løse eller usikre følelser. Men fordi denne gang Adidas fed opgraderes med overdel belægning for at forbedre de sande følelser af bolden, hvad man ikke vil strække stof øverste deformation, når vil "løs" ud tager tid at kontrollere.
,Adidas Predator 18.1 FG ydersål anvender et nyt design, anvendelse af CONTROLFRAME teknologi og dual-density nylon ydersål sikrer støtte, rebound, letvægts effekt, nye designs og kombinationer af tappe viser kontrol karakteristika skoene. Hvordan er effekten i faktisk kamp?
Ydersål forfod blød moderat, når stomp kan bøje med de naturlige fødder, mens den midterste CONTROLFRAME "crack eksplosion" fremragende støtte højderyg hårdhed, effektivt at sikre den kraft af buen, men også sko med fødderne gør hver Denne form for stabilitet når torsionsbevægelsen. Spike er uregelmæssige geometriske former, både for at sikre greb og fleksibilitet er ikke den eneste "fejl" er 15mm i længden og 11.6mm foran søm efter søm på kunstgræsbane for meget for nogle (FG var ikke beregnet til kunstgræs banen Designet, dette skal være klart), især vinter menneskeskabte pladser. Da den nuværende AG udvendige sålversion endnu ikke er blevet lanceret, kan den hidtidige partner kun benytte FG. Men her at påpege, at selv om pigge temmelig lang, men det rører ydersål fornemmelse på kunstgræsbane meget stabil, ikke spikes Ge fødder, fordi spidsen for "roll-over" status for hele testprocessen ikke vises.
Først Adidas Predator 18 fodboldstøvler (og high-end flagskib modeller) for at ændre sko sidste, skoen holder længere bruge 11034 i stedet 11040 Ace serie og sko sidste, sko sko bredere, højere grad af kompatibilitet af foden, for det andet Med hensyn til størrelse er Predator 18.1 ikke kodet. Xiaobian har sin egen konventionelle størrelse JP270. Da Predator 18+ ikke er blevet prøvet, er det endnu ikke muligt at bedømme størrelsen af ​​en skinneløs sko.
De bredere Adidas Predator FG sko og blødere overdele er mere behagelige at bære. Det tog kun 15 minutter før kampen at afslutte løbet af skoene. Dette er meget glædeligt. Uanset om det er et stort problem tidligere Predator serie eller efter Ace serien, løbesko er til stede, især Ultimate Ace Ace 16 og 17 uden snørebånd penge, kan ingen sige to eller tre spil kan bære åben ?
2018 Adidas Predator 18.1 FG Fodboldsko Tilbud  er også behagelig at bære og afhænger af to andre nye designs. Den første er den elastiske integrerede strikkede tunge. Stof ved vristen tunge belægning er ikke større område, bedre fleksibilitet og sejhed, lettere, når der bærer sko, og derefter trænge lettere justere foden kropsholdning, mens følelsen af ​​pakken ikke går tabt, plus hjælpestoffer snørebånd Bærekomforten i Predator 18.1 er meget høj. Derudover åbner dette design også døren til high-instep-atleter. Jeg tror, ​​at det ikke er et problem at prøve Predator 18+ uden sko design. Et andet design er den ergonomiske udformning af hælen, en kombination af Primeknit stofmateriale og film viser strukturen af ​​hælen indad parceller bueform, passer perfekt sammen efterfulgt af spillerne, som er før tilsætning svamp pude kan ikke nå indersiden af ​​skoene Følelsen af ​​pakken. Hælen på hele skoene bliver hurtigt følsom, da løbet skrider frem efter at de to fødder trænger ind, og hælen bliver slidt. Det findes slet ikke!
Sockfit sokkerne, der er forskellige i højde fra forsiden til bagsiden, er de nye elementer i Predator-serien og kommer naturligvis fra Ace 16/17 serien. For at være ærlige kan de nye sokker virkelig kaldes "sokpas", før Ace 16 sokkerne? Loose! Ess 17 sokker det? Hårdt! Sokken 18 Predator kan se på komfort med evoKNIT PK PUMA sokker, elasticitet, tæthed af pakken er meget god, til dem, der siger skåret sok Ezer, opfordrer dem ikke til Oh!
Ingen traditionel gummiliste Predator øvre friktion, skabe en stærk og hjælpeudstyr passerer skud, når lysbuen er stærkt reduceret, selvfølgelig, er en tilføjelse magt skud også reduceret, ny øvre stof slibende stribe er at være mere opmærksom på bolden Og effektiviteten af ​​færdighederne, og lad de bløde overdele øge friktionsvirkningen. Så håber den nye "Falcon" gør det muligt at gengive Bayesian kurve igen, fe noget urealistisk, ville det hjælpe dig fuldstændig Chuandang Alis ekstraordinært. Selvfølgelig, hvis du er en frisparkekspert, hvad er såkaldt?