Billig 2018 Adidas Predator 18+ FG Fodboldstovler Outlet Udsalg

Posted by admin 31.05.2018 0 Comment(s)

Adidas Predator 18+ FG Fodboldstovler Udsalg

Billige Adidas fra velkendte tyske sportsudstyr mærke grundlagt af Adolf Dassler i 1949, producerer sportstøj og sportsudstyr, den vigtigste funktion af sine produkter, herunder sportspræstationer serie, kløver serie, den vigtigste tendens i de vigtigste fritid NEO serien.
Adidas Predator FG-serie var engang en af ​​Adis mest klassiske fodboldsko. Det første udseende i 1994 annoncerede suspensionen af ​​produktionen i 2015. I den 21. og 14. generation oplevede Falcon-serien de strålende år af stjerner som Zidane og Beckham. Og bare i den 17. november vendte Adidas klassiske Falcon-serie tilbage.
To år efter tilbagetrækningen comeback, Adidas Predator 18+ FG også en højere grad af indre styrke, tilføjede ikke kun en friktion stribe af ACE så enkelt. For at sikre et komplet udvalg af bærekomfort, Adidas Predator 18+ FG øvre og krave i stigende omfang bruger sofistikeret teknologi Primeknit stof teknologi, der sætter spillerne i skoene som sokker som naturlige kontur wrap foden, hvilket gør tilpassede sko som Udgave behagelig pasform. Dog skal det bemærkes, at denne kompakt pakke kan være mindre venlig over for en følelse af værdien af ​​den trofaste fod bred, at en halv værftet for stor overveje, når de køber. For at sikre vejr kan stof øvre normal afspilning, ControlSkin kunst ACE 17 + Purecontrol øverste ansat til yderligere opgradere Adidas Predator 18+ FG, således at den øverste bløde og sejt. Kombinationen af ​​ControlSkin og Predator seriens signaturfriktionsstænger forbedrer stoffets overflade og friktionen af ​​bolden.
Som den første ikke-snørebånd Falcon fodboldstøvler, Adidas Predator 18+ FG Purecut laceless ved hjælp af den integrerede struktur ACE. Ingen blonde design på vristen at give en behagelig flad bold område for spillerne, men en med en tunge del Sockfit Collar efter mere optimeret ergonomisk design, men også forbedre slid off bekvemmelighed. Det er værd at nævne, at de røde flag foret med Predator font også er udstyret med det Sockfit Collar, Mensao følelse fuld. Desuden for at undgå løst materiale af den øvre stof, ved foden struktur ved hjælp Smedede Knit Adidas Predator 18+ FG, støttefødderne fast låse øvre og yde støtte og at sikre stabilitet af bevægelse.
Den velkendte BoostTM mellemsål på fuld størrelse ACE17 + Purecontrol bevares i Adidas Predator 18+ FG. Ved udgangen af ​​skummet stomp når energien frigivet føres tilbage til fødderne så meget som muligt, kan reducere tabet af energi i bevægelse, hvilket giver branchens førende dæmpning oplevelse, forbedre komfort. Brug af en ekstern hæl hæl vagt, også udsat for en gnidning behandling artiklen, alle pakket overdel friktion anmassende. Den nye letvægts fleksible ydersål af Controlframe, med polygonale pigge efter slick håndtering, både greb og styreevne, moderat FG spike længde, middel kvalitet indenlandske græs bekæmpe stress-fri person.
Adidas Predator som et halvvejs adfærdsændring startet fra en power-baserede styring fra den type fodboldstøvler, Adidas Predator 18+ FG Fodboldstovler Outlet Udsalg efter tilbagevenden til "Master Control" som slogan, præcist finde deres egen positionering på markedet. Folk har været selv om der var et ordsprog hedder "9 (10) ingen Falcon efter generation", men i virkeligheden den endelige analyse, er fans, der ikke kan acceptere Predator serie af sin egen position har ændret sig. Hvis du er en kænguru læder med en friktion strimmel elsker, så du opfylder det nuværende marked nærmest de "gamle Falcon følelser" af produktet bør være Nissan version af Mizuno Wave Ignitus 4; hvis du kan lide Boge Ba, Özil og Ali Sådanne kreative spillere synes at passere kontrol, så den nye Adidas Adidas Predator 18+ FG er dit bedste valg.